Oled sattunud www.globalsolutions.eu projektikohtumise ajaveebi, kust leiad infot Hiiumaal toimuva kohtumise tegevuste kohta ja kus jagavad oma projektiga seonduvaid mõtteid sinuga Kärdla võõrustaja-õpilased.
Projekti peamiseks eesmärgiks on kasvatada keskkonnateadlikkust.

Monday, May 3, 2010

algavad esitlused..

nii. teisipäeva hommik, 4. mai, õues on +1 kraadi sooja ja sajab palju vihma ja kohati lörtsi. ilmaga ei ole täna vedanud, aga kõigil on hoolimata sellest rõõmus meel:)

just algas kohvipaus. enne seda toimusid aga esitlused. sõna said belgia, bulgaaria ja küprose inimesed.
belgia õpilased rääkisid koolist ja sellest, kuidas kool toetab kõiki õpilasi.

bulgaarlased rääkisid toitumisest. näiteks tõid nad välja selle, et 68% bulgaaria inimestest väidavad, et ei saa elada ilma rämpstoiduta. samuti rääkisid nad mõnedest 2009. a septembris vastu võetud valitsuse otsusest, mis toetavad tervislikku toitumist.

küproselt on meil külas ainult 2 õpetajat, seekord õpilasi pole. aga nemad tutvustasid meile küprose toite. küprose toidu tutvustus algas lausega 'once you try it, you never forget it', seega peab hea olema;). et saaksite internetist otsida tüüpilisi küprose toite, siis nende nimed on näiteks halloumi, lountza, sieftalies, trahanas, kolokassi, koupes, mehalebi, bourekia, soujoukos, commandria.

vot nii on lood. nüüd jääme ootama kohvipausi lõppu ja siis juba järgmisi esitlusi,

No comments:

Post a Comment