Oled sattunud www.globalsolutions.eu projektikohtumise ajaveebi, kust leiad infot Hiiumaal toimuva kohtumise tegevuste kohta ja kus jagavad oma projektiga seonduvaid mõtteid sinuga Kärdla võõrustaja-õpilased.
Projekti peamiseks eesmärgiks on kasvatada keskkonnateadlikkust.

Tuesday, May 4, 2010

esitlused jätkuvad..

niinii. kohvipaus läbi, esitlused jätkuvad.

sõna on itaalial. nemad on teinud uurimuse, kus võrdlevad enda ja oma vanavanemate söömisharjumusi ja transpordivahendite kasutamist. samuti sõnastasid nad oma agenda 21. veel tegid nad kuulajatele testi, mille tulemusena inimesed said teada, kui tervisliku eluviisiga nad on. nüüd teame, kui tervislikud oleme ja mida muutma peaksime :)

esitluste järg on kreeklaste käes. kreeklastest on seekord ainult üks õpetaja. tema esitlus räägib oliivipuust, mis on kreeklaste elus väga tähis. huvitav fakt on see, et Kreekas korjatakse oliive ainult käsitsi. oliiviõli kasutatakse inimeste ristimisel ja matustel; sellest tehakse seepi, kasutatakse toidus ja kosmeetikas. oliiviõli = hea südametöö. maria (kreeka õpetaja) näitas ka pilte, mida kreeka õpilased olid oliivipuust joonistanud.

tänase esitlustekava lõpetab leedu. nemad räägivad geneetiliselt muundatud toidust ja baltimaade ja läänemere probleemidest. esimesest teemast näitasid nad powerpoindi esitlust, teise kohta lisasid ka ise paar sõna. saime teada, et Läänemeri on üks kõige reostatum maailma meredest.

presekaid said otsa, teinepäev jälle. õpilased hakkavad varsti suveniire tegema, loodame et neil on lõbus :)

No comments:

Post a Comment