Oled sattunud www.globalsolutions.eu projektikohtumise ajaveebi, kust leiad infot Hiiumaal toimuva kohtumise tegevuste kohta ja kus jagavad oma projektiga seonduvaid mõtteid sinuga Kärdla võõrustaja-õpilased.
Projekti peamiseks eesmärgiks on kasvatada keskkonnateadlikkust.

Wednesday, May 5, 2010

Kolmapäev

Täna hommikul läksin kell kaheksa kooli ja võtsin oma belgalase ka kaasa. Päris tundi ta seekord ei tulnud, meil oli matemaatikas kontrolltöö ja ilmselt poleks tal olnud seal eriti midagi teha. Muidugi fuajees istuda polnud ka ilmselt põnev, aga ikka natuke vabam kui meie pingelises kontrolltöö-õhkkonnas. Kell 9 suundusid meie külalised ja ka mõned oma õpilased ekskursioonile Tahkunasse ja Kõppu. Mina ise kaasa minna ei saanud, nii et loodetavasti kirjutab sellest täpsemalt keegi, kes ise kaasas oli. Kõik projekti päevad saavad ka videole salvestatud ja rohkelt fotografeeritud, loodetavasti õnnestub mul selle kaudu veidi ka tänasest sõidust osa saada. Hetkel oleme kodus, aga varsti liigume välja koos grillima ja aega veetma.

1 comment:

  1. Tänase päeva kohta ja ka varasematest päevades pisike valik pilte: http://picasaweb.google.com/sopsik/Comenius_estonia#

    ReplyDelete