Oled sattunud www.globalsolutions.eu projektikohtumise ajaveebi, kust leiad infot Hiiumaal toimuva kohtumise tegevuste kohta ja kus jagavad oma projektiga seonduvaid mõtteid sinuga Kärdla võõrustaja-õpilased.
Projekti peamiseks eesmärgiks on kasvatada keskkonnateadlikkust.

Thursday, May 6, 2010

Neljapäev

Tänane päeva algas minu ja Rebecca jaoks muusika tunniga, kus me laulsime. Saime teada, et Belgias, Itaalias ja Inglismaal on muusika tunnid üsnagi erinevad meie omast. Järelikult oleme õnnelikud, sest me saame nii palju laulda! Päev jätkus arvutiklassis hispaanlaste korraldatud arvutimängu-võistluse-presentatsiooniga, millest mina otseselt osa ei võtnud, aga nagu ma aru sain, nõudis see üsnagi palju pusimist, sest aega igatahes läks. Peale seda pisikest kaose moodi, aga samas lõpuks siiski õnnestunud ettevõtmist suundusime kultuurimajja, et ära kuulata ülejäänud presentatsioonid. Kui ka see tähtis ülesanne täidetud, jäi veidi vaba aega, et "puhata" (seda tegevust tahaks proovida ükspäev) ja valmistuda moeshowks. See nädala viimane üritus algas kell 16.00 (peaaegu) ja kestis lõpuks kuni kella 20.30-ni. Show läks sujuvalt üle kontserdiks, kus esinesid "The Apples", kes on meie kooli uus ja värske bänd. Neid saatis muide väga suur menu ja loodame varsti uut esinemist näha! Teisena astus lavale juba tuttav "Dirtkillers". Kui ka kontsert lõpu leidis, jätkas õhtu sisustamist DJ-puldist Aaro Põder ja kõigil tantsusõpradel oli võimalus end liigutada. Tegemist oli jällegi ühe väga sisuka ja meeldejääva õhtuga, millest küll igaüks endale vähemalt ühe meeldiva osa leidis.

Homme hommikul kell 7.15 peavad kõik külalised olema Padu hotelli juures, et alustada sõitu Tallinna poole, kus nad veedavad veel ühe öö ja seejärel lähevad kõik tagasi oma kodudesse. Loodetavasti on neil siit kaasa võtta üalju häid muljeid. Mina isiklikult hakkan vist küll Rebeccat igatsema.

No comments:

Post a Comment